Известие

Collapse
No announcement yet.

За колебаещите се, дали да си монтират ксенон ...

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• ..

Всички сте големи майстори нема що,човек да пита нещо ,няма как да получи лесен и конкретен отговор,всички сте специалисти,като вие сте го направили,поне кажете с две думи кое и как,защо един като се е чудил и мъчил,трябва всички да го правят.Може да не е намерил тази тема където си пуснал,може да няма мултицет и да не разбира по жиците.Тва е сигурно единствения форум в който всички са яко разбиращи и знаят само как да упрекват някой че трябва търсачка ,че незнам си какво,вместо да помогне като колега.Нали ви гледам от преди 3-4 години темите в които питате пълни простотии,и питате за всеки две болчета които трябва да развъртите(голема част от вас които сте с повече мнения) ,ма с времето нали сте опаткали та знаете вече само забележки да праете ,а не да помогнете

Comment

• Колеги, благодарете на batista за безплатния обяд де
      Alfa 156
      ::::1.8ts::::144hp::::'98:::::
      sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от batista123456 Покажи съобщение
        Всички сте големи майстори нема що,човек да пита нещо ,няма как да получи лесен и конкретен отговор,всички сте специалисти,като вие сте го направили,поне кажете с две думи кое и как,защо един като се е чудил и мъчил,трябва всички да го правят.Може да не е намерил тази тема където си пуснал,може да няма мултицет и да не разбира по жиците.Тва е сигурно единствения форум в който всички са яко разбиращи и знаят само как да упрекват някой че трябва търсачка ,че незнам си какво,вместо да помогне като колега.Нали ви гледам от преди 3-4 години темите в които питате пълни простотии,и питате за всеки две болчета които трябва да развъртите(голема част от вас които сте с повече мнения) ,ма с времето нали сте опаткали та знаете вече само забележки да праете ,а не да помогнете
        Тоя па, я се осъзнай малко бе, от къде да помня коя жица-коя е била, да не ги меря всеки ден, я!!Казал съм му, че има тема, казал съм, че аз съм я пуснал, въпрос на елементарно усилие е, да се възползва от търсачката и да си реши проблема.Аз си имам и други работи, освен да търся теми на други по цял ден.Като си толко готин, потърси му я ти, вместо да пишеш тука разни поеми кой какъв бил и да адвокатсващ без да ти е работа....
        156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison

OEM & Ventura Garage
        http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Comment

• ..

Аз съм се осъзнал достатъчно,не ме притесняваш с нищо.и не само ти можеш сам да се опраеш,а всички,идеята е от влизането и пишенето в статията да помогнеш,а не като тебе пак да се праеш на силен,никъде не си написал че не помниш,а напротив написал си "Аз си ги измеррих и видях коя коя е,така че ползвай търсачката и си намери на 100 % има " ,е аз не намерих,тогава когато търсех

Comment

• Първоначално публикувано от batista123456 Покажи съобщение
            Аз съм се осъзнал достатъчно,не ме притесняваш с нищо.и не само ти можеш сам да се опраеш,а всички,идеята е от влизането и пишенето в статията да помогнеш,а не като тебе пак да се праеш на силен,никъде не си написал че не помниш,а напротив написал си "Аз си ги измеррих и видях коя коя е,така че ползвай търсачката и си намери на 100 % има " ,е аз не намерих,тогава когато търсех
            Тоя па, ти верно съвсем не си в час. Като си се опраЕл сам, изпарявай се от тука и не ми трови нервите.От такива, като тебе, форума полза няма. Поста съм го написал с най-добро чувство да помогна на колегата, единственото, което трябва да направи е да цъкне на линка към всички теми, които аз съм създал в моя профил или да търси темите с автор мен в търсачката, и хич не ме ебе ти как си го интерпретирал....или пък това, че си некадърен и не можеш да използваш търсачката...
            156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison

OEM & Ventura Garage
            http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Comment

• ..

Единствения който може да ми каже и да ми закрие профила е некой модератор,а не некой ташункио като тебе,много сте силни е заеби,така отдалече,като пишеш по съобщения,няма да смисъл да се цапа повече темата,аз за мене съм си прав,ти за тебе.

Comment

• нямам ел. образование,но знам че черното е винаги (-) другият къвто и да е било цвят е (+) така че колега няма нищо сложно,а и няма кво да стана и да ги объркаш простя няма да светне
                Alfa Romeo 1.4 TS 146 Junior
                Alfa 147 1.6 TS Remapped by OEM
                Alfa Romeo GT 1.8 TS
                Yamaha R6

Comment

• Жълтата е +

От тук http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=58799
                  156 2.0TS 155hp; Suzuki GSX-R600

Comment

• Първоначално публикувано от vladeto_ Покажи съобщение
                    нямам ел. образование,но знам че черното е винаги (-) другият къвто и да е било цвят е (+) така че колега няма нищо сложно,а и няма кво да стана и да ги объркаш простя няма да светне
                    Не бъди толкова сигурен, точно при китайските стоки. А при автомобилите също се ползва кафяв за -

Comment

• Първоначално публикувано от chavetoo Покажи съобщение
                      Не бъди толкова сигурен, точно при китайските стоки. А при автомобилите също се ползва кафяв за -
                      Абсолютно,аз съм срещал не е един път баласти с обърнати + и - ,така че не се заклевайте
                      Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                      Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                      Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

• ..

Аз го направих колеги,но не беше това въпроса,а някой ако иска да помогне просто да го каже,а не да се надвисява над другия,защото чак сега видях темата на колега с който спорехме,опитвах хиляди неща не ми излезна ,за това и попитах

В крайна сметка при мен нещата бяха червената с жълтата и черната с кафявата

Comment

• Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщение
                          Точно така,затова с епродават Х7 крушки с няколко мм. по-къси точно за такива случаиКойто има проблем,може просто да отиде там откъдето си е купил ксенона и ще му ги сменят,сигурен съм.Иначе аз отдавна съм се отказал от тези китайски боклуци.
                          Обаче не знам тези по-къси ксенон крушки дали не са с изместена позиция на "балона", а дори да е изместена с 1мм спрямо позицията на жичката на халогенна крушка - резултатът ще е светлина в очите на насрещните автомобили.
                          Същият ефект ще се получи при удължаването на металните шапки.
                          Оптиката е много проста наука, но ако нещо не е прецизно си проличава веднага.
                          ...

Comment

• Първоначално публикувано от Drag0 Покажи съобщение
                            Обаче не знам тези по-къси ксенон крушки дали не са с изместена позиция на "балона", а дори да е изместена с 1мм спрямо позицията на жичката на халогенна крушка - резултатът ще е светлина в очите на насрещните автомобили.
                            Същият ефект ще се получи при удължаването на металните шапки.
                            Оптиката е много проста наука, но ако нещо не е прецизно си проличава веднага.
                            Последното ти изречение е много вярно,което довежда до отговора,че фаровете на 156 не са конструирани за ксенон,било то с шапка,без шапка,все тая.На мен редовно ми се слчува да псувам някой срещу мен с отвратителни фарове,и като се разминем се оказва че е 156
                            Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                            Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                            Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

• Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщение
                              Последното ти изречение е много вярно,което довежда до отговора,че фаровете на 156 не са конструирани за ксенон,било то с шапка,без шапка,все тая.На мен редовно ми се слчува да псувам някой срещу мен с отвратителни фарове,и като се разминем се оказва че е 156
                              За съжаление и аз виждам всяка вечер отвратително светещи фарове на 156.
                              Ти моите фарове си ги виждал ... но скоро ще ги свалям просто защото не са перфектни както аз бих искал. Взех едни дектани на сметка и ще покарам с тях известно време с халогенна крушка.
                              ...

Comment

• Абе да ми кажете къде го намирате тоя ксенон Н7С ... търсих навсякаде, не са го чували даже.
                                Онлайн ли го поръчвате... днес цял ден обикалям из всички автомагазини и всеки казва "няма такъв ксенон"

Дайте малко светлина по въпроса
                                Lancia Delta 1.6 i.e - ex
                                Alfa Romeo 156 2.0 TS

рейтинг фотографов

Comment

Working...
                                X